Slider del Casa Oms
Slider del Casa Oms

Una mica de la nostra història

La història de la Casa Oms la podem situar el segle XVIII, quan la família Oms va tornar de Cuba.

Van fer una gran fortuna i amb ella van comprar diverses propietats, una d'elles la finca de la Casa Oms, aquesta propietat anava des del riu Tordera, Malgrat i Palafolls.

Aquesta finca tenia una Masia del segle XVI amb una capella, actualment adossada a la casa Modernista d'estil indià, que va fer construir la família Oms per passar els Estius fora de la ciutat de Barcelona.

La casa va tenir la primera pista de tennis de la zona, que actualment és el parc infantil, així com altres jardins que rodegen la casa.

Durant la guerra civil va morir part de la família Oms i només van quedar dues dones la Sra. Trinitat Oms i la seva neboda la Sra. Lluïsa, totes dues solteres. Quedant la seva herència en mans de les Monges.

Actualment els seus propietaris la família Guerra-Pino, nascuts a Sabadell, l'any 1978 van establir-se a Palafolls, a l'Hostal Molí-Vell, on van reconstruir un edifici abandonat i el van convertir amb gran esforç i dedicació en un dels restaurants de referència de la zona. L´any 1995 van emprendre una nova aventura, adquirint la finca Casa Oms, que feia molts anys que estava deshabitada. La van reconstruir per convertir-la en un restaurant conservant el seu estil original, de la façana els terres, mobles... i després de dos anys de feina el 1999 es va inaugurar.

La segona generació de la família, el nostre cuiner Fernando Guerra Jr.(estudis realitzats a l'escola de Arnadi Hofman de Barcelona i va ampliar experiència en els millors restaurant d'Espanya) juntament amb la seva germana Núria (Escola de Turisme de Sant Pol) i el seu marit Manel Ramos (Sommelier de l´Escola d´Hostaleria de Barcelona) i l´ajuda dels fundadors Fernando i Paquita, han contribuït a formar part de la cuina de proximitat, amb plats molt elaborats i fen servir producte de primeríssima qualitat, com les verdures del Pla de Grau, el peix del port de Blanes, les carns de Girona....

restaurante Casa OMS
Imágenes de Casaoms

Casaoms / Restaurant a Palafolls

Al juny del 1999 vam obrir el nostre restaurant a la localitat de Palafolls molt a prop de Blanes I Malgrat de Mar.
La seva situació és ideal, el nostre restaurant aquesta situat en una zona tranquil·la i relaxada, envoltat de jardins i àmplies zones de pàrquing.
Gaudeix dels nostres Menús diaris i cap de setmana a la carta, plats originals, elaborats amb els millors productes de proximitat. O deixa't sorprendre amb les propostes de la nostra carta.
''CASA OMS, cuina diferent a Palafolls''

Imágenes de Casaoms

Este sitio web utiliza sus propias cookies y de terceros. Consideramos que si continua navegando, acepta su uso.  Cerrar | Leer más...